Ruitersportcentrum NV
PC Stables

Jumping-Dressuur-Western riding

Gevolgen maatregelen Corona virus

17/03/2020

CORONA UPDATE ????‼️

De boodschap van de overheid in deze Corona-crisis is duidelijk: “Blijf thuis!”.

Ook wij zullen onze accommodatie vanaf heden VOLLEDIG SLUITEN. Concreet wil dit zeggen dat er geen lessen meer worden gegeven en dat ruiters van buitenaf geen gebruik meer kunnen maken van onze pistes. Ook de cafétaria blijf tot minstens 3 april gesloten.

In het kader van het dierenwelzijn kunnen wij enkel de eigenaars van bij ons gestalde paarden nog toelaten. We vragen jullie rekening te houden met volgende maatregelen:
???? Kom alleen: neem niet je hele familie mee om je paard te verzorgen
???? Onze buitenpistes liggen er super bij: probeer zoveel mogelijk buiten bezig te zijn met je paard (loslaten, longeren, rijden)
???? Het nemen van lessen (ook van externe lesgevers) kunnen we jammer genoeg niet meer toestaan
???? Blijf niet 'plakken' op stal: ga naar huis van zodra je klaar bent

Onze manegepaardjes krijgen drie weken rust met weidegang. Zo kunnen ze vitamientjes opdoen en zijn ze helemaal uitgerust om er in april terug in te vliegen!

Hopelijk tot snel & stay safe! x x x

Meer info: https://www.paardensport.vlaanderen/nl/nieuws/Algemeen-Corona-update-wat-met-clubs-privlessen-groepslessen-pensionstallen-9643
 

14/03/2020

 

Zoals waarschijnlijk al geweten, zijn alle horeca activiteiten verboden tot ten minste 3 april 2020. Vanaf heden zijn wij dus genoodzaakt onze cafétaria te sluiten tot bovenvermelde datum tenzij de overheidsmaatregelen zouden worden verlengd.

Het volgen van paardrijlessen is uiteraard wel nog mogelijk. Het betreft hier geen groepsactiviteit waar we in nauw contact komen met elkaar. We willen uiteraard begrip tonen voor ruiters die, gezien de omstandigheden, hun les liever uitstellen of dit hele gebeuren even willen aanzien. We vinden het wél zonde om te wachten op ruiters die op het laatste moment afbellen of toch niet komen opdagen.

Als je graag wilt komen rijden, vragen we je om je geplande les even TELEFONISCH (bel, sms, whatsapp) via 0498/63 72 29 of 0476/58 10 24. te bevestigen. Niet bevestigde lessen zullen wij zelf annuleren. Een nieuwe les inboeken kan ook enkel TELEFONISCH.

Hou er rekening mee dat de cafétaria niet toegankelijk is voor ouders en/of andere supporters voor, tijdens en na je les. We willen graag benadrukken dat onze manege geen opvang is voor kinderen die thuis niets om handen hebben. Je komt enkel naar de manege om je paard te verzorgen en/of te rijden.

Pensionklanten kunnen uiteraard nog steeds bij ons terecht. Ook ruiters van buitenaf mogen nog steeds gebruik maken van onze accommodatie. Hou er wel rekening mee dat we elke dag zullen afsluiten om +- 22u00.