Ruitersportcentrum NV
PC Stables

Jumping-Dressuur-Western riding

24m x 65m
20m x 45m
50m x 70m
25m x 30m
Default page for accommodatie.php * PLEASE CHANGE THIS TITLE *
Piste
Onze buitenpiste van 50m x 70m geeft plaats aan twee dressuurringen voor dressuurwedstrijden of aan een voltallig springparcours.
Terras
In de zomer is ons terras de place to be. Vele lessen gaan dan buiten door, en vanaf ons terras kunt u alles nauwgezet volgen terwijl u geniet van een hapje of een drankje.
Piste
Onze buitenpiste van 50m x 70m geeft plaats aan twee dressuurringen voor dressuurwedstrijden of aan een voltallig springparcours voor jumping's. Doorheen het jaar voorzien wij een 6/7 tal hindernissen om te trainen en af en toe zetten we het volledige parcours uit ter training.
Pensionstalling
U kan bij ons terecht voor het stallen van uw paard in onze ruime, lichte stallen van 3x3m. U kan kiezen voor stro of houtkrullen. De stallen worden twee keer per week uitgemest en regelmatig bijgestrooid. We beschikken over verscheidene wasplaatsen en een solarium.
Parking
Onze ruime parking biedt plaats aan tal van auto's en/of vrachtwagens. Vooraan is er de bezoekersparking, achteraan is er plaats voor vrachtwagens en aanhangwagens.